Brillen

Sport brillen

Wij hebben binnen ons assortiment een keuzen uit drie merken. Technisch hoogwaardige brillen van Adidas en Uvex en prijstechnische brillen van Sinner.

Technologie

Adidas schept een brede waaier van technische hoogstaande sportbrillen en zonnebrillen, en binnen dit gamma zult u het gebruik van LST (Lichte Stabiliserende Technologie) vinden die voor uitzonderlijke optische kenmerken van de zonneglazen zorgt. LST, verhoogt contrasten en harmoniseert lichtschommelingen die door de interactie van licht en schaduw worden veroorzaakt. Dit verhindert vermoeide ogen en verbetert de concentratie. Deze specifieke blauwlichtabsorptie leidt tot een verscherpt zicht, behoudt natuurlijke kleurenwaarneming en verbetert kleurencontrasten.
Aangezien Adidas zich focust op de technologische kant van hun zonnebrillen en sportbrillen, is heel wat nagedacht over het materiaal dat wordt gebruikt om Adidas zonnebrillen te vervaardigen. SPX is een hoogtechnologisch materiaal waarvan de uitzonderlijke eigenschappen het ideaal maken voor gebruik in de bril industrie. De flexibiliteit en de weerstand waarborgen de hoogste stevigheid en robuustheid.
De lichtgewicht eigenschappen en het comfort zijn resultaten van het lage specifieke gewicht van 1.04 g/cm3.

Bij Topsport Oldenzaal kunt u Adidas, UVEX en SINNER brillen verkrijgen.

Wij kunnen u adviseren over de juiste bril.

Logo webshop Topsport Oldenzaal

WebShop Topsport Oldenzaal