Snowboots

Snowboots

Bij Topsport Oldenzaal hanteren wij een aantal verschillende merken voor snowboots.

  • Funtioneel Lowa en Olang
  • Modieus Warmbat , Olang, Bergstein en Brezan
  • Kinderen Warmbat, Olang, Bergstein en Brezan

Warmbat

  • De Warmbat dameslaars is ontegenzeggelijk één van de stijlvolste laars van schapenvacht die op dit moment verkrijgbaar is. Modern en toch tijdloos. Double faced sheepskin; dat wil zeggen dat de buitenzijde van suède en de wol aan de binnenzijde bestaan uit één en dezelfde Merino schapenvacht.
  • De kinderlaarzen van Warmbat sluiten prachtig aan bij de collectie dameslaarzen. Comfortabel suède aan de buitenkant, gevoerd met zuiver Merino schapenwol.
  • De Warmbat herenlaarzen zijn robuust en stoer en tegelijkertijd erg comfortabel. Gevoerd met topkwaliteit Merino schapenwol. De unieke, gepatenteerde ‘Gecko Grip’ zool zorgt altijd voor optimale grip, ook bij extreme weersomstandigheden.
Deel van de warmbat collectie. Voor meerdere modellen verwijzen we naar onze winkel.

Olang

Gripvast de winter door, het OC-systeem

Het OC-systeem is een antislip-systeem dat bestaat uit twee beugels die in de zool zijn verwerkt. De beugels worden ‘omgeklapt’ bij gladde weersomstandigheden. Er verschijnen kleine spikes die zorgen voor goede grip bij gladde ondergronden. De beugels kunnen daarna weer “teruggeklapt” worden, zodat de spikes verdwijnen.

Het OC-systeem concept

OC systeem concept

Deel van de Olang collectie. Voor de uitgebreide collectie (kids, dames en heren) verwijzen we naar onze winkel