Wedstrijd zwemkleding

Wedstrijdzwemkleding

Training Tools
Breng je zwemtraining naar een hoger niveau met de training tools van Arena. Focus op je techniek, verhoog je uithoudingsvermogen, verbeter je kracht en werk aan je lichaam. De training tools zijn voorzien van de laatste technologieën en know-how.
Flex Paddles
Voeg extra weerstand aan je training toe met de Flex Paddles van Arena! Met deze nieuwe tool geef je je bovenlichaam de ultieme workout. De bovenkant van de Flex Paddles is voorzien van een innovatief, flexibel mesh, wat zorgt voor een beter gevoel in het water en een verbeterde controle. De speciale vorm zorgt voor minder belasting van je schouders. Dankzij de aansluitende pasvorm blijven de paddles perfect zitten tijdens het zwemmen. Ontworpen voor professionele, wedstrijd en fitness zwemmers is deze Arena exclusive een effectieve manier om je kracht in het water te verbeteren.Pull Kick Pro
Een revolutionaire training tool voor professionele zwemmers, de Pull Kick Pro van Arena is een kickboard en pull buoy in één. Gebruik je ‘m als pull buoy, dan zorgt de kleine afmeting en innovatieve grip voor een verbetering van de core stability. Je kunt je volledig op je armen richten en je uithoudingsvermogen verbeteren. Gemaakt van lichtgewicht, zacht foam is de Pull Kick Pro ook comfortabel als een kickboard te gebruiken, om zo je benen optimaal te trainen. Met deze Arena exclusive haal je nóg meer uit je zwemtraining.